Decal.mk се роди 2018 во умовите на Дарко и Давид. Едноставно мораа да имаат поубави, различни лаптопи. И така од custom made персонализирани налепници за лаптопите на тимот на NewMediaMK и AllWeb, израсна идејата за decal.mk.

Почнавме да правиме дизајни во кои се вложува многу труд и љубов, одбравме екстра квалитетни, проверени материјали кои со сигурност ќе го направат секој лаптоп уникатен и voila… 

Избери

Порачај

Залепи

Кул, нели ? А сега, ајде да го направиме твојот лаптоп најубав!

ИЗБЕРИ ДИЗАЈН