Tag Archives: стикери

Како правилно да ги отстраниш старите стикери од лаптоп

Навиката и трендот на лепење стикери на лаптоп трае веќе неколку години. Било да се од настан, од посебен бренд, дизајнер или место, стикерите имаат посебна емотивна вредност. Но, откако ќе бидат залепени доста време а особено ако тоа е на лаптоп што често се користи и се транспортира на разни локации, во ранец или […]