Tag Archives: Crafty

Tie Dye – техника во тренд

Во последно време сите се трудевме да бидеме што покреативни. Учевме разни нови вештини кои ни го правеа денот поинтересен и поубав. Една од техниките што годинава го фати окото на многумина е Tie Dye. Оваа техника претставува бојадисување на различни парчиња текстил со врзување на чворови и потопувајќи ги во различни нијанси на бои. […]