Tag Archives: 2020

Color Trends 2020

Годинава можеби имаше тежок старт…и средина, на многу од работите што долго време беа одложувани конечно им дојде редот. Признајте, 2020 е година на промени, година во која решивте да живеете поздраво, да направите апдејти во домот или да експериментирате со изгледот и стилот. И без разлика дали размислувате за обнова на некое парче мебел […]