Travel Plan

350ден со ДДВ

Оригинален стикер со димензии 12×15.5cm што ќе го направи твојот лаптоп уникатен и оригинален.

  • Сјајна фолија
  • Материјал од висок квалитет
  • Лесно за аплицирање
  • Се аплицира на чиста и мазна површина
  • Долготрајно и водоотпорно

Како да ја измерам димензијата на лаптопот?