Talk less do more

350ден со ДДВ

Разубави си го лаптопот со овој уникатен стикер со димензии 10x15cm

  • Сјајна фолија
  • Материјал од висок квалитет
  • Лесно за аплицирање
  • Се аплицира на чиста и мазна површина
  • Долготрајно и водоотпорно

Како да ја измерам димензијата на лаптопот?