Planets line

350ден со ДДВ

Донеси го магичниот универзум на твојот лаптоп со кул стикер со димензии 4.5x15cm.

  • Сјајна фолија
  • Материјал од висок квалитет
  • Лесно за аплицирање
  • Се аплицира на чиста и мазна површина
  • Долготрајно и водоотпорно

Како да ја измерам димензијата на лаптопот?