Piggy Brain

350ден со ДДВ

Разиграј го твојот лаптоп со ова супер кул стикер пакување од 3 стикери со димензии:

Прасе : 6.5 x 6.2cm

Лик: 6.6 x 8.2cm

Мозок: 5.4 x 5.1cm

  • Сјајна фолија
  • Материјал од висок квалитет
  • Лесно за аплицирање
  • Се аплицира на чиста и мазна површина
  • Долготрајно и водоотпорно

Како да ја измерам димензијата на лаптопот?