Magic

350ден со ДДВ

Избери пакување од 4 стикери со димензии 5.5x7cm за магичен и уникатен изглед на твојот лаптоп.

  • Сјајна фолија
  • Материјал од висок квалитет
  • Лесно за аплицирање
  • Се аплицира на чиста и мазна површина
  • Долготрајно и водоотпорно

Како да ја измерам димензијата на лаптопот?