Light in the desert

350ден со ДДВ

Пакување од 2 стикери ламби со димензии 12×9.30cm и кактуси со димензии 13x5cm. Дај му свеж и оригинален изглед на твојот лаптоп.

  • Сјајна фолија
  • Материјал од висок квалитет
  • Лесно за аплицирање
  • Се аплицира на чиста и мазна површина
  • Долготрајно и водоотпорно

Како да ја измерам димензијата на лаптопот?