Humans

350ден со ДДВ

Разигран изглед на лаптопот со овој триделен сет од стикери. Маче 5x7cm, човечиња 7×9цм.

  • Сјајна фолија
  • Материјал од висок квалитет
  • Лесно за аплицирање
  • Се аплицира на чиста и мазна површина
  • Долготрајно и водоотпорно

Како да ја измерам димензијата на лаптопот?