Hippie Food

350ден со ДДВ

Разиграј го твојот лаптоп со ова супер кул стикер пакување од 4 стикери со димензии:

Комбе : 7.0 x 6.2cm

Бургер: 4.5 x 3.7cm

Пица: 4.2 x 6.1cm

Комбе фронтално: 6.5 x 6.3cm

 

  • Сјајна фолија
  • Материјал од висок квалитет
  • Лесно за аплицирање
  • Се аплицира на чиста и мазна површина
  • Долготрајно и водоотпорно

Како да ја измерам димензијата на лаптопот?