Happy

350ден со ДДВ

Разиграј го твојот лаптоп со овоа супер кул стикер пакување од 4 стикери со димензии:

Today : 6,2 x 6,6cm
Relax : 4,6 x 6,6cm
Vibes : 6,3 x 5,7cm
Sloth : 5,3 x 8,4 cm

  • Сјајна фолија
  • Материјал од висок квалитет
  • Лесно за аплицирање
  • Се аплицира на чиста и мазна површина
  • Долготрајно и водоотпорно

Како да ја измерам димензијата на лаптопот?