Gift Card

  1,100ден

  Израдувај некого со Decal Gift Card!

  Нарачај вредносен ваучер од 1000 денари и испрати го со твоја персонализирана порака.

  Во цената е вклучено:

  • налепницa со готов или дизајн по желба
  • доставa до адреса на примачот

  Како да го испратам ваучерот?

  1. Внеси ја e-mail адресата на оној што сакаш да го изненадиш
  2. Внеси го името на примачот
  3. Внеси го твоето име (името на испраќачот)
  4. Внеси ја твојата порака
  5. Избери време во кое сакаш ваучерот да биде испратен

  Како да ја измерам димензијата на лаптопот?