Floral Stamps

350ден со ДДВ

Разиграј го твојот лаптоп со ова супер кул стикер пакување од 4 стикери со димензии:

Цвет горен лев агол : 5.5 x 5.5cm

Цвет горен десен агол: 5.5 x 5.3cm

Цвет долен лев агол: 5.5 x 5.5cm

Цвет долен десен агол: 5.5 x 5.8cm

 

  • Сјајна фолија
  • Материјал од висок квалитет
  • Лесно за аплицирање
  • Се аплицира на чиста и мазна површина
  • Долготрајно и водоотпорно

Како да ја измерам димензијата на лаптопот?