Dreams

350ден со ДДВ

Имај ја вистинската мотивациона порака пред очи со овој стикер со димензии 11x14cm.

  • Сјајна фолија
  • Материјал од висок квалитет
  • Лесно за аплицирање
  • Се аплицира на чиста и мазна површина
  • Долготрајно и водоотпорно

Како да ја измерам димензијата на лаптопот?