Дизајн по желба

1,100ден со ДДВ

За да бидеме сигурни дека лаптопот ќе ти биде cool, дизајнот треба да е прикладен за принт, а за тоа е потрбно исполнување на следниве услови:

  • Минимални димензии на сликата/дизајнот: 1920x1080px со 150dpi.
  • Доколку сликата/дизајнот не е твој, препорачливо е да добиеш дозвола за користење од авторот. (Одговорноста за користење на сликата/дизајнот е целосно твоја).
  • Максимална дозволена големина на фајлот за прикачување е 8МB.
  • Дозволени екстензии за прикачување: png, jpg, pdf.

Доколку има потреба од консултации за дизајнот, контактирајте не на hello@decal.mk.

Како да ја измерам димензијата на лаптопот?

ден