Cosy Plants

350ден со ДДВ

Додади чувтсво на удобност и бохо енергија со ова нежно стикер пакување од 4 стикери со димензии:

Цвеќе горен лев агол : 4.1 x 6.9cm

Цвеќе горен десен агол: 2.6 x 7.5cm

Цвеќе долен лев агол: 4.1 x 7.3cm

Цвеќе долен десен агол: 5.7 x 6.0cm

 

  • Сјајна фолија
  • Материјал од висок квалитет
  • Лесно за аплицирање
  • Се аплицира на чиста и мазна површина
  • Долготрајно и водоотпорно

Како да ја измерам димензијата на лаптопот?