Cool Squares

350ден со ДДВ

Разиграј го твојот лаптоп со ова супер кул стикер пакување од 4 стикери со димензии:

Коцка : 6,5 x 6,5cm
Правоаголник: 4,5 x 6,5cm.

  • Сјајна фолија
  • Материјал од висок квалитет
  • Лесно за аплицирање
  • Се аплицира на чиста и мазна површина
  • Долготрајно и водоотпорно

Како да ја измерам димензијата на лаптопот?