Coffee Time

350ден со ДДВ

Секогаш е добро време за кафе, а овој стикер е токму за тебе. Димензии на стикерот 13x14cm

  • Сјајна фолија
  • Материјал од висок квалитет
  • Лесно за аплицирање
  • Се аплицира на чиста и мазна површина
  • Долготрајно и водоотпорно

Како да ја измерам димензијата на лаптопот?