Floral Monograms

1,100ден со ДДВ

Освежи си го лаптопот со пролетен дизајн на твојата омилена буква.

Избери монограм од менито подолу.

  • Сјајна фолија
  • Материјал од висок квалитет
  • Лесно за аплицирање
  • Се аплицира на чиста и мазна површина
  • Долготрајно и водоотпорно

Како да ја измерам димензијата на лаптопот?

ден