Can you hear me Major Tom

1,100ден со ДДВ

  • Сјајна фолија
  • Материјал од висок квалитет
  • Лесно за аплицирање
  • Се аплицира на чиста и мазна површина
  • Долготрајно и водоотпорно

Дизајн: Мимоза Гулевска

Како да ја измерам димензијата на лаптопот?

ден