Зошто налепници од Decal.mk
на вашите службени лаптопи?

долготрајни

Налепниците се изработени од специјална трослојна фолија која не се оштетува и не го губи својот сјај и интензитет на боја.

Лесно се лепат

Сѐ лепи во еден потег на исчистената површина. Се лепи на еден крај и со линијар или рака се аплицира до крајот.  

ЛЕСНО се одлепуваат

Ако дојде време за нова, само одлепете ја со влечење на краевите. Пребришете со влажно марамче и нема да остане никаква трага.

водоотпорни

Фолијата од која се направени налепниците има мат или сјаен пластификат што придонесува водата да лизга по неа. 

НЕ СЕ ГРЕБАТ

Трите слоја дополнително го заштитуваат лаптопот од гребење и други надворешни влијанија.

ТИМСКИОТ ИДЕНТИТЕТ

НА ПОВИСОКО НИВО

Вашата компанија секогаш била различна, а вашите вработени се тие кои ја прават уникатна! Секој на свој начин, ама на крај сите во еден заеднички тимски дух. Брендирањето на вработените е најсилното оружје за брендирање на компанијата. Компанискиот лаптоп е медиум кој совршено ја пренесува оваа порака!

Уникатен дизајн или
компаниско лого?

Одлучивте да го брендирате вашиот тим? Одлично!

Одберете ја најдобрата можна опција според вашите потреби:

Комплетно ваш, уникатен дизајн
Без грижа ние ќе го адаптираме за секој од вашите лаптопи

Едноставен дизајн со вашето лого
Испратете ни го логото и ние ќе го подготвиме дизајнот

Готов дизајн од нашата е-продавница
Може да одберете кој било од веќе докажаните наши дизајни

Уникатен дизајн за вашата компанија
Нашите искусни дизајнери ќе ви изработат уникатен дизајн

Побарај понуда

ШТО ДОБИВАТЕ?

 ДЕЛ ОД НАШИТЕ КЛИЕНТИ

paket.mk

DVD Rental

Sreten Kostic

Web Factory

RamstoreMall

 ПОБАРАЈ ПОНУДА

Преземете ја нашата стандардна понуда за компании каде во детали се опишани сите детали и следни чекори за нарачка. Доколку имате прашања или пак сакате нешто да ни кажете во врска со вашето барање, слободно пишете ни во делот за дополнителни информации.

  Разгледајте ги дизајните во е-продавницата

  1,100ден со ДДВ
  1,100ден со ДДВ
  1,100ден со ДДВ
  1,100ден со ДДВ
  1,100ден со ДДВ
  1,100ден со ДДВ
  1,100ден со ДДВ
  1,100ден со ДДВ
  СИТЕ ДИЗАЈНИ