Политика за испорака

Сите производи се изработуваат по примање на нарачката. Производите не се на залиха. Времете на испорака на производите е помеѓу 3-5 работни дена. 

Цената за испорака на нарачаните налепници е: 100 денари во Скопје и 150 денари надвор од територија на град Скопје, во рамките на Р. Македонија.

Испораката се врши преку надворешна компанија за испорака на пратки. 

Доколку при нарачката на посакуваниот производ сте се одлучиле за опцијата “Лично превземање на производот“, истиот можете да го превземете од Ул. Антон Попов (Огњан Прица) бр.1 од 10:00-17:00 часот секој работен ден.

Политики за враќање на нарачката

Нарачката можете да ја замените/вратите само доколку дизајнот и/или димензијата на налепницата кои се испорачани се разликуваат од наведените во вашата нарачката.

Враќање на производот се врши и доколку производот е оштетен при достава.

Во случај на внесување погрешна димензија во нарачката од ваша страна, не вршиме замена/враќање на производот.

Цени

Сите цени на производите се изразени со пресметан ДДВ од 18%. Наведените цени на производите не ја вклучуваат испораката. Трошокот за испорака се додава, соодветно на избраниот модел, при реализирање на самата нарачка.