За да го искористиш твојот
Decal Gift Card, следи ги овие
едноставни чекори:

1.

Избери некој од готовите дизајни или прикачи твој

2.

Внеси ги моделот и димензиите на лаптопот и додади во кошничка

3.

Пополни информации за доставата и внеси го кодот што го доби на твојот мејл

4.

Комплетирај ја нарачката