За да бидеме сигурни дека лаптопот ќе ти биде cool, треба дизајнот да е прикладен за принт, значи дека треба да ги исполнува следниве услови:

  • Минимални димензии на сликата/дизајнот: 1920x1080px со 150dpi.
  • Доколку дизајнот не е ваш, пожелно е да добиете дозвола за користење од авторот. (Одговорноста за користење на сликата/дизајнот ја преземате целосно вие).
  • Максимална дозволена големина на фајлот за прикачување е 8МB.
  • Дозволени екстензии за прикачување: png, jpg, pdf.

Доколку има потреба од консултации за дизајнот, контактирајте не на hello@decal.mk.

Како да ја измерам димензијата на лаптопот?

НАПРАВИ ГО ТВОЈОТ ЛАПТОП УНИКАТЕН

Како да ја измерам димензијата на лаптопот?

НАПРАВИ ГО ТВОЈОТ ЛАПТОП УНИКАТЕН

Немаш идеја за твој дизајн?

Избери си еден од нашите дизајни и внеси боја во твоето секојдневие!

1,100ден со ДДВ
1,100ден со ДДВ
350ден со ДДВ
350ден со ДДВ
1,100ден со ДДВ
350ден со ДДВ
350ден со ДДВ
350ден со ДДВ
ПОГЛЕДНИ ГИ СИТЕ ДИЗАЈНИ